Ontdek het aanbod van trappen bij
PK Trappen!

Ontdek alle mogelijkheden van de maatwerk trappen bij PK Trappen!

Van simpele standaard trappen tot zeer complexe trappen, voor een houten maatwerktrap ben je bij ons aan het juiste adres. Maak een keuze uit de verschillende modellen trappen en het brede scala aan houtsoorten en creëer samen met ons de gewenste look. Voor het creëren van de juiste look kan er een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment draaiwerk, ornamenten en spijlen. De ornamenten en spijlen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar waaronder RVS.

Wij leveren trappen die naast het functionele aspect ook het pronkstuk van uw woning kunnen zijn. Een klassieke uitstraling kan worden gerealiseerd met sierlijk draaiwerk en een moderne look kan worden gerealiseerd met bijvoorbeeld een keepboomtrap met RVS ornamenten. Bij ons vindt u precies wat u zoekt! Laat uw trap de eyecatcher van uw woning worden en ontdek de mogelijkheden bij PK Trappen!

Het uiterlijk van de trap kan geheel naar wens van de klant worden uitgevoerd.

De vorm van de trap daarentegen wordt bepaald door een aantal zaken, die te maken hebben met de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van woningbouw. En ook de manier waarop een architect de woning heeft ontworpen en de beschikbare ruimte kunnen effect hebben op het model van de trap.

Bij het ontwerpen van de nieuwe trap wordt ook altijd rekening gehouden met het bouwbesluit en de NEN-EN normen.

Mede door bovengenoemde zaken, plus de vorm van de (te bouwen) woning is het model van de trap gebonden aan een groot aantal technische specificaties. Onze medewerkers hebben veel ervaring met verschillende situaties en allerlei soorten trappen. Voor elke woning vinden zij een passende oplossing!