Bijna 25 jaar ervaring én met pure passie!

Dat zijn dé ingrediënten voor de oprechte kwaliteitsproducten van PK Trappen!
pk-trappen-essen-trap-slider_kleinst.png

De showroom

Image

Met een eigentijdse showroom van ruim 200 vierkante meter kunt u als klant een goede indruk opdoen van de mogelijkheden bij PK Trappen. Hierbij krijgt u professioneel advies van één van onze vakbekwame medewerkers.

Wilt u langskomen? De showroom is alleen geopend op afspraak.

Om een afspraak te maken kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze site, bellen naar 0226 - 35 47 56, of mailen naar info@pktrappen.nl.

Het team

Image

PK Trappen bestaat uit een enthousiast en deskundig team van meer dan 25 personen. Door de nauwe samenwerking tussen kantoor-, productie- en buitendienstmedewerkers kan PK Trappen garant staan voor maatwerktrappen van hoge kwaliteit. 

We begeleiden u graag bij de keuze van uw trap. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom, waar we op afspraak werken, zodat we rustig alles met u kunnen doornemen.

Naast rechtstreekse verkoop aan klanten leveren we ook aan bouw- en timmerbedrijven.

De werkplaats

Image

De ruime werkplaats van PK Trappen is volledig ingericht om te kunnen voldoen aan de standaarden die de hedendaagse trappenindustrie vereist.

Doordat de toegewijde en vakbekwame medewerkers werken met de nieuwste ontwerp en CNC technieken staan de trappen van PK Trappen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast waarborgt PK Trappen de kwaliteit door een streng kwaliteitsbeleid met het bijbehorende, zorgvuldig opgezette kwaliteitsbeheerssysteem. Dit maakt van PK Trappen een leverancier van hoog niveau.

Of het nu gaat om een standaard trap, of een zeer exclusieve siertrap, PK Trappen realiseert het voor u.

Bedrijfsgegevens

PK Trappen B.V.
De Veken 211
1716 KJ Opmeer
Telefoon: 0226 - 35 47 56
E-mail: info@pktrappen.nl

 

Interessante linken

©2018 PK Trappen. All Rights Reserved. Powered by Gorilla Internet Marketing.

Search