Over ons

Jaren ervaring en én pure passie

Direct meer weten?

Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan.

Ruim 25 jaar ervaring én met pure passie!

Dat zijn dé ingrediënten voor de oprechte kwaliteitsproducten van PK Trappen!

PK Trappen bestaat uit een enthousiast en deskundig team van meer dan 25 personen. Door de nauwe samenwerking tussen kantoor-, productie- en buitendienstmedewerkers kan PK Trappen garant staan voor maatwerktrappen van hoge kwaliteit.
Image
Bovendien vindt PK Trappen het heel belangrijk om een nieuwe generatie vakmensen op te leiden. Daarom zijn wij erkend leerbedrijf, en begeleiden wij jaarlijkse meerdere stagiaires.

De showroom

Met een eigentijdse showroom van ruim 200 vierkante meter kunt u als klant een goede indruk opdoen van de mogelijkheden bij PK Trappen. Hierbij krijgt u professioneel advies van één van onze vakbekwame medewerkers. Wilt u langskomen? De showroom is alleen geopend op afspraak.

De werkplaats

De ruime werkplaats van PK Trappen is volledig ingericht om te kunnen voldoen aan de standaarden die de hedendaagse trappenindustrie vereist. Doordat de toegewijde en vakbekwame medewerkers werken met de nieuwste ontwerp en CNC technieken staan de trappen van PK Trappen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast wordt iedere geproduceerde trap onderworpen aan een streng controlesysteem, waardoor de klant een product krijgt dat aan de verwachtingen voldoet.

Of het nu gaat om een standaard trap, of een zeer exclusieve siertrap, PK Trappen realiseert het voor u.

Bedrijfsgegevens

PK Trappen B.V.
De Veken 211
1716 KJ Opmeer
Telefoon: 0226 - 35 47 56
E-mail: info@pktrappen.nl

 

Search