UW PARTNER VOOR HOOGWAARDIGE HOUTPRODUCTEN

Bij PK Trappen gaan we verder dan het maken van houten trappen. Wij leveren ook meubelpanelen, houtdraaiwerk en premium houtpellets van topkwaliteit. Maar daar houdt het niet op. Voor plinten, vensterbanken en nog veel meer kunt u ook bij ons terecht. Ontdek ons brede assortiment en vind alles wat u nodig heeft voor uw houtprojecten op één plek.

In de webshop van TBW Trappen kunt u eenvoudig en snel houten en stalen trappen online bestellen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten trap of een moderne stalen variant, bij TBW Trappen vindt u een ruime keuze aan trappen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Pelletcentrale Opmeer is uw online leverancier van premium houtkorrels. Deze houtpellets zijn perfect voor gebruik in pelletkachels en staan garant voor een efficiënte en duurzame warmte. Bestel gemakkelijk online en geniet van de (h)eerlijke warmte.

De nieuwste webshop PK Panelen biedt een uitgebreid assortiment aan houten panelen, speciaal ontworpen voor de meubelindustrie. Of u nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige panelen voor uw projecten, of een doe-het-zelver die kwaliteit waardeert, bij PK Panelen vindt u wat u nodig heeft.

In de webshop van Houtdraaiwerk vindt u een breed scala aan houtdraaiwerk producten. Van sierlijke tafelpoten tot unieke decoratieve stukken, wij leveren het fijnste houtdraaiwerk dat elk project naar een hoger niveau tilt. Verken ons aanbod en ontdek de mogelijkheden voor uw houtbewerkingsprojecten.