Webshop voor houten en stalen trappen

www.tbwtrappen.nl

Dé webshop om gemakkelijk én snel een complete trap te bestellen!

Door de groeiende vraag naar houten en stalen trappen in verbouwsituaties en de steeds handiger wordende doe-het-zelfder, is PK Trappen in 2013 van start gegaan met een online verkooppunt van houten en stalen trappen. Via deze webshop, opererend onder de naam TBW-Trappen.nl, zijn inmiddels ruim 10.000 trappen verkocht waarvan ruim 80% door de klant zelf is geplaatst.
Image

Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Bij TBW-Trappen.nl heeft u als klant een beperkte keuze aan spijlen en muurleunigen, maar kunt u wel uw hele trap zelf samenstellen vanuit het comfort van uw eigen huiskamer. Bovendien kunt u kostenbesparend te werk gaan door zelf de trap in te meten en te plaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de trap op locatie te laten afleveren. Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om te trap in te laten meten en te laten plaatsen.

De klant aan het woord

Om een eerlijk beeld te geven van de kwaliteit van de houten trappen verkocht via TBW-Trappen.nl zijn op de webshop klantervaringen en beoordelingen te vinden. Lees op Klantvertellen meer dan 300 reacties van tevreden klanten.

Hier kunt u mee thuis komen!

Een extra garantie voor de klant die online toch een behoorlijk bedrag uitgeeft is het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. TBW-Trappen.nl is sinds 2011 gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg.

Bedrijfsgegevens

PK Trappen B.V.
De Veken 211
1716 KJ Opmeer
Telefoon: 0226 - 35 47 56
E-mail: info@pktrappen.nl

 

Interessante linken

Search